content image

Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

content image

Vanwege vereiste voorzichtigheid rond het COVID-19 virus ben ik genoodzaakt de praktijk te sluiten tot 29 april. Ik reken op uw begrip en hoop u later in goede gezondheid van dienst te zijn.

content image

Happy Aloha Friday is weer op:

  • 8 mei
  • 5 juni

Lees meer bij Nieuws

Overige massages

content image

Polariteitsmassage

De polariteitsmassage richt zich op het herstellen van het energetisch evenwicht. Het is niet zozeer een massage in de klassieke zin van het woord. De masseur maakt contact met zijn eigen energie en met de energie van zijn cliënt, door zijn handen boven of op diverse plaatsen (plus- en minpolen) van het lichaam te houden/leggen, waarna de energie gaat stromen. Overtollige, negatieve energie vloeit af naar de aarde. Nieuwe positieve energie komt het lichaam in en alle energie komt meer in balans. Goed voor het algemeen welbevinden, maar ook aandacht voor specifieke klachten is mogelijk. Polariteitsmassage kan gekleed ontvangen worden.
Duur: 30 minuten of kort als afsluitend onderdeel van de Integratieve Massage.
 

content image

Warmtepakking

De warmtepakking is op therapeutische basis een zeer effectieve behandeling omdat het lichaam na de pakking zeer ontspannen is en daardoor effectiever te masseren.

Je wordt warm 'ingepakt' nadat je lichaam geheel is ingesmeerd met - naar keuze - een chocolade-emulsie of een zachte gel verrijkt met etherische lavendelolie (rustgevend en vochtregulerend) of mineralen uit zeealgen (ontgiftend en stimulerend). De warmte zorgt ervoor dat alles diep op je huid en spieren inwerkt, zodat 15 á 20 minuten in de pakking lang genoeg is voor een optimaal effect. Je dient daarna nog 20 minuten te rusten, waarbinnen begonnen kan worden met een intuïtieve massage.

De warmtepakking is uitstekend geschikt voor mensen met reumatische aandoeningen; ook klachten vanwege Parkinson of fibromyalgie kunnen draaglijker worden.
Maar een pakkingbehandeling is voor iedereen pure weldaad! Je huid wordt verzorgd, gereinigd en gevoed en voelt direct zachter aan.

content image

Hot Chocolate Massage

Hot Chocolate Massage is een gecombineerde beauty- en wellness behandeling, die de huid en de persoon een compleet verwengevoel geeft.

De Hot Chocolate Massage wordt wel de 'zoetste verwenning' genoemd sinds massage bestaat. Cacao bevat theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotine en endorphine (gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd wordt. Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven waardoor je je na de massage heel prettig voelt. Tevens heeft de cacao-substantie een actieve conserveringsstof – deze zorgt voor vertraging van verouderingsproces van de huidcellen, en neutraliseert ze.

Ik gebruik voor deze massage een speciale, goed glijdende massageolie, verrijkt met pure chocolade.
 

content image

Aanvullend

Aanvullendend op mijn massages werk ik ook met:

  • Aromatherapie met etherische oliën
  • Achtergrondmuziek
  • Cupping
  • Hotstones of cold stones
  • Manuele lymfedrainage-massage
content image