Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

Massage Landsmeer bestaat 20 jaar
Win een gratis massage naar keuze!

COVID19 - Ik heb maatregelen getroffen om veilig en hygiënisch te kunnen werken. Kom echter niet als je luchtwegklachten of een verhoogde temperatuur hebt.
Graag tot ziens en lieve groet, Eric

Happy Aloha Friday
is weer op:

  • 10 september
  • 8 oktober

Lees meer bij Nieuws

Wil jij een gratis massage verdienen?

Massage Landsmeer, een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten... bestaat deze maand 20 jaar!

Om dit te vieren kan iedereen meedoen aan een wedstrijd, waarbij ik twee massages naar keuze cadeau geef.

Hoe?

Schrijf – als je klant bent/was – een originele recensie. Of schrijf waarom je welke massage zou willen ontvangen of gunnen aan een ander. 
Stuur je bijdrage naar info@massagelandsmeer.nl. Je bijdrage zal mogelijk gedeeld worden op de website of social media, tenzij je aangeeft dat je dat niet wilt.
Eind september worden uit alle inzendingen de twee mooiste gekozen en beloond met een massagebon naar keuze.

Bovendien ontvangt elke klant in de maand september een presentje.

Ik (Eric) kijk vol dankbaarheid terug op 20 mooie jaren, vooral door het contact met de vele kanten die telkens weer stralen na hun massage.
Dank jullie wel voor het vertrouwen en de vele mooie momenten samen!

Lees hier mijn verhaal:
Ik besloot in september 2001 schoorvoetend in het Dienstencentrum Landsmeer mijn massagepraktijk te starten. Schoorvoetend, want ik had – weliswaar goed opgeleid – tot dan slechts vrienden en bekenden gemasseerd. En om het nu professioneel te gaan doen, dat was toch wel spannend. Maar met de support van gevestigde masseurs Marja Lohman en Carol Goede (en later Sandra Hendriks) durfde ik het wel aan. Ik leerde veel in die samenwerking en de praktijk begon goed te lopen.

Ook ontwikkelde ik me door nieuwe therapieën te leren, zoals Ayurveda, dynamische massage, lymfedrainage, InterX neurostimulatie, zwangerschaps­massage en vooral diverse stijlen van de Hawaiiaanse lomilomi, die mijn specialiteit is geworden.
De lomilomi massage is zo bijzonder vanwege de diepe spirituele verbinding, waardoor heling en transformatie mogelijk wordt. Ik ben ontzettend dankbaar voor de Aloha Spirit en wijze lessen die ik uit Hawaii mocht ontvangen en doorgeven. De grootste helende kracht is de liefde en die is de basis van elke massage. Klanten geven keer op keer aan dat zij de koesterende liefde als bevrijdend ervaren en waarderen.

Dat ik het fijn vind om te geven blijkt ook uit het feit dat ik met plezier in al die jaren veelvuldig vrijwillig heeft gemasseerd op mantelzorgdagen, de Nacht voor de Vluchteling, open dagen, beurzen en festivals. Ik gaf ook met liefde les in ontspanningsmassage, massage bij ziekte en de Flying Dance Meditation.
En niet te vergeten de kleine feestjes maandelijks op Happy Aloha Friday: met lomilomi massages op donatie voor de stichting Share Aloha, die cultuur-historische projecten in Hawaii ondersteunt.
Ik ga, zolang het lukt, nog steeds elke twee jaar een maand als vrijwilliger werken in die projecten op Hawaii en Maui.

Sinds 2017 is Massage Landsmeer gevestigd in Noord Straalt in Amsterdam-Noord, het centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie dat ik samen met Esther Zwietink heb opgericht. Daar mag ik samenwerken met een groot aantal therapeuten om zodoende de best mogelijke zorg te verlenen.
Ik hoop nog lang mijn klanten gelukkig te maken en mijn praktijk voort te zetten en ontwikkelen.

Eric Tielemans, september 2021