Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten...

COVID19 - Ik heb maatregelen getroffen om veilig en hygiënisch te kunnen werken. Kom echter niet als je luchtwegklachten of een verhoogde temperatuur hebt.
Graag tot ziens en lieve groet, Eric

Happy Aloha Friday

is weer op:

  • 7 mei
  • 11 juni
  • 9 juli

Lees meer bij Nieuws

Nieuws

Bij Massage Landsmeer is ongeveer één vrijdag per maand HAPPY ALOHA FRIDAY. Op die dag bied ik tussen 14:30 en 23:00 uur liefdevolle Hawaiiaanse lomilomi massages aan in ruil voor een zelf te bepalen donatie aan de Stichting Share Aloha. Zie de komende data bovenaan de pagina.

De Stichting Share Aloha ondersteunt cultuur-historische en educatieve projecten in Hawaii, zowel financieel als met vrijwilligerswerk; zie website.

Boek eenvoudig telefonisch je massage. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met lomi lomi, de Rolls Royce onder de massages. Je hebt keuze uit 4 stijlen:
- Lomi lomi tempelmassage: een intens subliem liefdevol transformatie- en helingsritueel, dat je leven kan veranderen.
- Lua lomi massage: stevig, maar zeer effectief bij allerlei lichamelijke klachten.
- Aunty Maile lomi: zachte helingsmassage op basis van fibratie, adem en gebed.
- Lomi voor de Spa-setting: ontspanning door scrub op de voeten en een zachte gezichtsmassage. 

Kies de lomi van je voorkeur (zie ook tabblad Lomi lomi massage) en bel 06 4972 0386 voor een afspraak. Locatie: Noord Straalt in Amsterdam-Noord. E komo mai - Wees Welkom!

"Hé Eric, je biedt zoveel soorten massage aan, wat moet ik nou kiezen?"  Ja, er is veel keus bij Massage Landsmeer. Ga daarom eerst bij jezelf na wat je nodig hebt.

Hierbij een leidraad:

Heb je pijnlijke spieren, pezen of gewrichten? Dan is de Lua Lomi zeer geschikt. Bij deze en andere lichamelijke klachten kun je ook om InterX-therapie vragen; dat is heel effectief, maar geen massage. Een combinatie van InterX en massage is ook mogelijk en verstekt elkaar.

Ben je moe, futloos of overwerkt? Een massage om je lichaam te ontspannen of te stimuleren is dan een uitkomst. Kies voor een integratieve massage, een intuïtieve massage of een dynamische massage

Ben je het contact met je lichaam kwijtgeraakt? Dan is een intuïtieve massage of een lomilomi tempelmassage een mooie manier om weer bij jezelf thuis te komen.

Wil je een gewenste verandering in je leven ondersteunen? Ga dan voor de lomilomi tempelmassage met een hartenwens. En bij zwangerschap is er de Bolle Buiken massage.

Wil je herstel van balans, lichamelijk en/of geestelijk? Dan is een Ayurvedische massage of de Aunty Maile lomilomi massage geschikt.

Of misschien ben je toe aan expliciete verwennerij? Dan zijn er diverse mogelijkheden, zoals een massage met pakking, een hot chocolate massage, een verrassingsmassage, een 4-handen lomimassage of een op jouw persoonlijke wensen afgestemde massage. Spreek je wensen vrij uit.

Als je weet wat je nodig hebt kun je gemakkelijker de meest geschikte behandeling kiezen. En schroom niet mij te bellen en je wensen, vragen en twijfels te bespreken, want samen komen we er zeker uit. Tot ziens bij Massage Landsmeer.

De Bolle Buiken Massage© is een heerlijke liefdevolle massage in zijligging, geschikt voor zwangere vrouwen (aandacht voor twee). Of voor mensen die om een andere reden moeite hebben om op hun buik of rug te liggen. 

De Bolle Buiken Massage© is een holistische zwangerschapsmassage en meer. Aanraking is voor iedereen belangrijk. En de zwangere vrouw heeft er wellicht extra veel baat bij. Uit onderzoek blijkt dat zij door zelf regelmatig liefdevol aangeraakt te worden zij later haar baby ook met meer zorg en tederheid kan aanraken.

Voor zwangeren heeft deze massage voordelen voor het zwangerschapsverloop, de stemming, de houding, de fysieke en geestelijke conditie. Deze massage heeft een positieve invloed op de productie van zwangerschapshormonen en reductie van stresshormonen en is gunstig voor een goede en veilige zwangerschap, bevalling en borstvoeding.

Andere voordelen zijn:
- ontspanning van de zwaar belaste spieren van de zwangere vrouw
- beter fysiologisch functioneren van het lichaam en de placenta
- minder vocht vasthouden en minder hoofdpijn
- betere (bloed)circulatie in het bekkengebied, dus minder last van spataderen, spierkrampen en gevoelloosheid
- minder klachten vanwege een verbeterde houding
- algemeen gevoel van welzijn, hetgeen fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel ondersteunt
- gemiddeld kortere bevallingen met minder ingrepen

De massage wordt aangepast aan de fase van de zwangerschap. Er zijn soms enkele contra-indicaties waarmee uiteraard rekening wordt gehouden.

Boek je zwangerschapsmassage bij Massage Landsmeer en ontvang 50% korting op je eerste behandeling.

Een bijzondere vorm van Hawaiiaanse lomilomi massage is de lomi voor de spa setting.

Deze massage van 60 minuten geeft u totale ontspanning. Dit is een liefdevolle massage, inclusief reinigende pa'a kai (zoutscrub) van de voeten.

Lomi voor de spa setting is een goede eerste kennismaking met de bijzondere kracht van de Hawaiiaanse tempelmassage. Prijs: € 60.

Onze halau (school) Malamalomi nodigt je uit om mee te doen met de Flying Dance Meditation (Ka Lele). Deze hartverwarmende bewegingsmeditatie uit Hawaii opent je hart, helpt je te gronden en verbindt je met de adem van het leven. Het is warm en helend, vervult je met liefde en is eenvoudig aan te leren.

Je bent van harte welkom bij de FDM-bijeenkomsten van Malamalomi: eens per maand op zondagmiddag in Hale Ola Pono, aan de Lutmastraat 211Ahs, Amsterdam. Zie www.malamalomi.com

NB: de meditatie-avonden in Amsterdam-Noord zijn per april 2019 beïndigd.